Pick Your Poison - After Darkdruštvena igra za odrasle

17+ godina Engleski
3.590,00 RSD

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Pick Your Poison je kartaška igra sa neverovatnim scenarijima „Šta bi radije?”Tri ili više igrača takmiče se kako bi osmislili najteži mogući scenario kombinovanjem dve kartice sa teškim odlukama (300 kartica).Svako potajno „donosi odluku” – nakon otkrivanja saznaj ko je bio „u pravu”, a ko je jednako lud kao što si mislio.Od tvoraca The Voting Game in Hot Seat.Kombinujte s verzijom Family Edition za još više zabave!Igra „Što bi pre učinio?” Saznaj koji su od tvojih prijatelja ludi onako kako si i mislio. Mišljenja igrača „Najbolja igra koju je itko ikada donio na večer igre.”, „Bez sumnje najzabavnija igra koju sam ikada igrao!”, „Karte protiv čovječnosti + Bi li radije = zabava zagarantovana”
Pročitaj više
  • Marka: SingaGames
  • Barcode: 856732007011
  • Šifra proizvoda: 483008
  • Šifra proizvodjača: DYE-3002
  • Dimenzije: 20,1 × 10,4 × 7,9 cm
  • Težina: 0,78 kg

Opis proizvoda

Pick Your Poison je kartaška igra sa neverovatnim scenarijima „Šta bi radije?”

Tri ili više igrača takmiče se kako bi osmislili najteži mogući scenario kombinovanjem dve kartice sa teškim odlukama (300 kartica).

Svako potajno „donosi odluku” – nakon otkrivanja saznaj ko je bio „u pravu”, a ko je jednako lud kao što si mislio.

Od tvoraca The Voting Game in Hot Seat.

Kombinujte s verzijom Family Edition za još više zabave!

Igra „Što bi pre učinio?” Saznaj koji su od tvojih prijatelja ludi onako kako si i mislio. Mišljenja igrača „Najbolja igra koju je itko ikada donio na večer igre.”, „Bez sumnje najzabavnija igra koju sam ikada igrao!”, „Karte protiv čovječnosti + Bi li radije = zabava zagarantovana”

Kako se igra: U svakom je krugu jedna osoba sudija. Sudija kombinuje dve kartice s teškim odlukama kreirajući scenario „što bi radije napravio?” Igrači postavljaju pitanja o karticama sa teškim odlukama, a sudija odgovara na ta pitanja po svom izboru. Igrači potajno „donose odluku” nadajući se da će se ostali igrači složiti s njima. Glasovi se otkrivaju, a bodove računa sudija. Sudija pobjeđuje kada se igrači ne slažu, igrači pobjeđuju kada glasaju kao i većina drugih igrača. ŠTO BI RADIJE IZABRAO? Primer „Bi li radije...?” Kartice: „Ispasti iz vlaka smrti koji se kreće” ILI „Pojesti porciju krasti” ILI „Upotrebiti ljuti sos kao kapi za oči” – i još stotine takvih! Sadržaj: ploča za igru, 300 kartica s teškim odlukama, kartice za odabir i kartice za udvostručavanje bodova za 16 igrača, blok za praćenje rezultata, 5 pravila za još uzbudljiviju igru. Igra je namijenjena osobama starijim od 17 godina.

Upozorenje

Igra je samo na engleskom jeziku!

Kupite igračku u svojoj najbližoj prodavnici ili na webshopu

Posetite najbližu prodavnicu i lično pogledajte proizvod.

Kategorije igračaka